Vacatures Zoeken

Möbius Flex

Welkom bij Möbius Flex, de organisatie met hart voor werkgevers en werknemers, oog voor ieders belang en oor voor uw kritische noot.

Werknemers MöBIUS FLEX

Durft u het aan om partner te worden met Möbius Flex? Naast de C.V. en motivatie willen we u dan graag leren kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek en vervolgens tijdens onze werknemerstrainingen

Deze investering doen we samen.
U investeert in tijd en een positieve bijdrage.
Wij investeren in goede coaches, leerzame bijeenkomsten, onze tijd en uiteindelijk in uw baan.

Tijdens de werknemerstrainingen leren we u goed kennen. Weten we wat u kunt en kunt, wat de hobby’s zijn maar ook waar u echt ‘warm’ voor loopt. Want hoe beter we u leren kennen des te beter kunnen wij dan aan de slag om dat bedrijf en die baan te vinden die echt bij u past.

Eenmaal aan de slag behouden we het partnership door o.a. te zorgen voor begeleiding, trainingen en cursussen. 
Zodra uw C.V. en motivatie ons heeft bereikt, wordt u benaderd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

(C.V. met korte motivatie)
(NBBU- CAO)

Werken via Möbius Flex
Na de kennismaking en korte training gaan we over tot uitzenden of detacheren. De keuze wordt mede bepaald door de opdrachtgever. Uitzendwerk en detachering zijn gebonden aan duidelijke regels. Zo krijg je een bevestiging van uitzending waarin de belangrijkste afspraken staan, onder andere de begindatum, het salaris, het bedrijf waar je gaat werken en de functie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.  We betalen wekelijks uit via werkbriefjes. Op het werkbriefje vul je elke week in hoeveel uren je die week gewerkt hebt. Je laat het werkbriefje door de opdrachtgever ondertekenen en levert het bij ons in. Dit kan persoonlijk, per post of per email.
Je loonstrookje ontvang je per post, of per email.