Vacatures Zoeken

Möbius Flex

Welkom bij Möbius Flex, de organisatie met hart voor werkgevers en werknemers, oog voor ieders belang en oor voor uw kritische noot.

Werkgevers MöBIUS FLEX

Uw doelen, onze zorg! 

Zeker als er (tijdelijk) meer medewerkers nodig zijn.

Uw doelen worden gerealiseerd met onze gemotiveerde medewerkers die goed zijn uitgerust om met samen met u de bedrijfsresultaten te behalen.
Door onze intensieve en vooral persoonlijke werkwijze tijdens het bespreken van uw vacature(s) maar ook tijdens de intake van nieuwe medewerkers weten we welke persoon bij u op de juiste plaats is. Alle medewerkers die via Möbius Flex gaan werken binnen uw bedrijf hebben namelijk allemaal een korte en intensieve training achter de rug. Door deze training kennen we onze mensen en weten wie bij uw bedrijf en uw vacature(s) het beste matcht.

We weten ook hoe belangrijk flexibiliteit voor uw organisatie is, maar ook dat er een passend kosten/baten plaatje bij hoort. Daarbij hoort, vinden wij, ook een duidelijke en transparante offerte. U ontvangt van ons wekelijks een helder overzicht van het aantal bij u gewerkte uren met daarbij de eventuele toeslagen voor overuren, ploegendiensten en dergelijke.

Maar Möbius Flex gaat nog een stap verder. Dat betekent namelijk ook dat we de werknemer die u alsnog zelf in dienst wil nemen, tegen zeer gunstige voorwaarden, direct aan u kunnen overdragen.
Dit ongeacht de uitzendtermijn!

Möbius Flex werkt met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Het leveren van maatwerk is namelijk ons uitgangspunt!

Wilt u een vacature melden?

Vacature melden


Zodra uw vacature, of bericht voor contact ons heeft bereikt, wordt er contact met u opgenomen voor een persoonlijk bezoek aan uw bedrijf.  Samen kijken we dan naar een oplossing op maat.

Lees snel verder over wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

(algemene voorwaarden)